Anunț important de la CJ Argeș. Se referă la transportul public județean de persoane

de | 20.09.2023 15:37 | Județean, Administrație, Importante

Reprezentanții Consiliului Județean Argeș fac toate eforturile pentru reluarea transportului public județean de persoane. În acest sens, potrivit celor de la CJ Argeș, toate consiliile județene din țară se confruntă, la acest moment, cu problema expirării licențelor operatorilor de transport din cauza unor modificări legislative.

„Vrem să vă asigurăm că în aceste zile s-au făcut toate eforturile necesare pentru găsirea soluțiilor legale, pentru că ne preocupă ca argeșenii și, în mod special, elevii să poată beneficia de transportul public județean”, a transmis Marius Nicolaescu, vicepreședinte Consiliul Judetean Arges, potrivit sursei citate.

De mâine, se reia transportul?

Astfel, astăzi, conducerea Consiliului Județean Argeș a avut întâlniri atât cu reprezentanții ARR Argeș, IPJ Argeș, dar și cu transportatorii pentru reluarea cât mai rapidă a transportului public. În urma discuțiilor purtate, mâine, 21 septembrie 2023, a fost convocată o ședință de îndată a Consiliului Județean Argeș, pentru adoptarea unei hotărâri care va permite reluarea activității chiar de mâine. De asemenea, în perioada următoare, se va finaliza procedura de licitație pentru noul program de transport la nivelul județului Argeș.

Fotop descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Comuna Rociu, în sărbătoare!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: CJ Arges

Ultimele articole