Copiii de la Atelierele de vară ȘOTRON au fost instruiți de către polițiști pentru siguranța acestora!

de | 03.08.2022 12:04 | Știri, Eveniment, Județean

În cursul zilei de ieri, marți, 2 august, polițiștii din cadrul Compartimentului Analiza și Prevenirea Criminalității și Serviciului Rutier s-au întâlnit cu cei mici de la Atelierele de vară ȘOTRON, cu scopul educării lor în privința siguranței rutiere, ale siguranței online și antidiscriminare.

Astfel, oficialii de poliție i-au instruit pe cei mici prin discuții abordate pe diferite teme despre respectarea regulilor de circulație, semnificația indicatoarelor rutiere, deplasarea cu bicicleta, modalități sigure de a traversa strada, dar și despre potențialele pericole specifice vârstei lor.

 copii politie - Copiii de la Atelierele de vară ȘOTRON au fost instruiți de către polițiști pentru siguranța acestora!

Desigur, Caravana Siguranței Rutiere a fost punctul principal de atracție pentru copiii prezenți la această acțiune. Cei mici au făcut jocuri de rol, folosind semafoare, indicatoare rutiere și bannere ce simulează străzi cu treceri de pietoni.

De asemenea, au fost prezentate măsuri pentru reducerea situațiilor în care cei mici se pierd în vacanțe, în locuri aglomerate, metode de gestionare a situațiilor conflictuale sau de evitare a dependențelor.

Astfel, polițiștii comunică faptul că acest tip de activități se vor repeta pe perioada vacanței, siguranța copiilor constituind o prioritate pentru polițiștii argeșeni.

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

ACUM! Locuință în flăcări în Costești!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: