Copiii de la Școala Gimnazială ”Basarab I” din Curtea de Argeș, în vizită la Parlament

de | 21.12.2022 09:32 | Știri, Curtea de Argeș, După subiect, Județean, Național, Politic

Mai mulți copii de la Școala Gimnazială ”Basarab I” din Curtea de Argeș au vizitat Palatul Parlamentului. Impunătoarea clădire i-a impresionat pe micii argeșeni, cu atât mai mult cu cât aceștia au participat la momentele artistice din foaierul sălii de plen a Senatului. Alături de școlari a fost și Cosmin Petrescu, președintele PNL Curtea de Argeș.

”Palatul Parlamentului este un loc ce impresionează până și pe adulți, ce să mai spunem de entuziasmul copiilor atunci cand pătrund pe holurile ample ale acestui impozant edificiu Este și cazul acestor sute de copii frumoși însoțiți de cadrele didactice din Curtea de Argeș dar și din alte localități argeșene, care au venit să se bucure din plin de zilele lui Moș Crăciun. Copii de la Școala Gimnazială ”Basarab I” din Curtea de Argeș au avut parte de o excursie deosebita! Deschiderea evenimentului a fost făcută de președintele Senatului, Alina Gorghiu, unde au participat copiii de la UNICEF, Salvați Copiii, OvidiuRo, Gică Popescu, Rep  Moldova. Aceștia au vizitat standurile de la parter ale ambasadelor invitate și au participat la momentele artistice din foaierul sălii de plen a Senatului. Mai e puțin pană la sfintele sărbători, iar copiii argeșeni dau startul prin energia și entuziasmul lor molipsitor”, a scris Cosmin Petrescu, președintele PNL Curtea de Argeș.

Sursă foto: Facebook Cosmin Petrescu.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Președinta a.i. a Senatului, Alina Gorghiu, întrevedere cu președinta Parlamentului European, Roberta Metsola

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cosmin Petrescu.

Ultimele articole