anchetaonline.ro

Vestea momentului! 12 proiecte finanțate prin PNRR, în Pitești

de | 21.12.2022 09:56 | Știri, Administrație, După locație, După subiect, Economic, Importante, Pitești, Politic

În cadrul conferinței de presă, care se desfășoară chiar în aceste momente la Primăria Municipiului Pitești, edilul Cristian Gentea a dezvăluit că în această dimineață au fost semnate 8 contracte finanțate din Planul National de Redresare şi Rezilienţă (PNRR), în valoare totală de 14.500.000 euro.

De asemenea, primarul Piteștiului a adăugat că până la finalul anului se vor mai semna încă 4 contracte, urmând ca startul proiectelor în Pitești să fie dat în următoarea perioadă.

La conferința de presă participă și secretarul de stat Vlad Niculae.

conferinta presa pitesti - Vestea momentului! 12 proiecte finanțate prin PNRR, în Pitești

Ii multumesc domnului secretar de stat Vlad Niculae, care a ajutat pe fiecare primar din județ. Sunt mândru că am propus un asemenea profesionist pentru Ministerul Dezvoltării”, a transmis primarul Cristian Gentea.

Foto Captura Facebook Primăria Municipiului Pitești

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Colectarea deșeurilor în perioada sărbătorilor de iarnă

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: