Dacia Spring este de neoprit! Ce se întâmplă cu prima mașină electrică a brandului

de | 21.12.2022 10:36 | Știri, După locație, După subiect, Economic, Județean, Mioveni

Veste bună de la Dacia! Compania anunță că a fost vândut cel de-al 10.000-lea vehicul Dacia Spring, iar posesorul este un bucureștean. Bogdan Luca a ales autoturismul de culoare albă, care afișează noua identitate vizuală a mărcii.

Fericitul posesor al celui de-al 10.000-lea vehicul Dacia Spring a achiziționat mașina prin programul Rabla Plus.

Spring 10000 3.jpeg - Dacia Spring este de neoprit! Ce se întâmplă cu prima mașină electrică a brandului

Atingerea jalonului de 10.000 de unități livrate reprezintă o confirmare a succesului înregistrat de primul model electric al mărcii Dacia. Oferind cea mai accesibilă soluție de mobilitate electrică de pe piață, Spring contribuie din plin la democratizarea segmentului vehiculelor cu emisii zero”, a declarat Mihai Bordeanu, Director General Automobile Dacia.

Dacia Spring este în fruntea clasamentului privind vânzările de mașini electrice din România, deținând peste 50 % din vânzările acestui segment.

Potrivit unui comunicat transmis de Direcția Comunicare Dacia, de la lansare, din toamna anului 2020, Dacia Spring a înregistrat peste 110.000 de comenzi la nivel internațional, aproape 70.000 dintre acestea fiind deja livrate clienților din 30 de țări, cele mai multe în Europa.

În luna noiembrie, cele mai multe Dacia Spring au fost înmatriculate în Franţa (aproape 29.000 de unităţi) și Germania (peste 14.000 de unităţi).

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Cresc salariile la Dacia! Prime „babane” pentru angajați

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole