anchetaonline.ro

Copiii de la Grădinița ,,Elite Kids” au participat la acțiunea caritabilă „Dăruiește de Crăciun”

de | 08.12.2022 14:35 | Anunțuri, Județean, Lifestyle, Pitești, Știri

  • Elite Kids, o altfel de grădiniță!

 

Copiii din cadrul Grădiniței „Elite Kids” au pictat și decorat, împreună cu cadrele didactice, diferite obiecte în cadrul proiectului „Dăruiește de Crăciun”, ediția a VIII-a, acțiune desfășurată în parteneriat cu Asociația ATSA Argeș.

 

Elite KIds Elite Kids

 

Elite Kids este o grădiniţa privată autorizată . Este situată pe Str. Razboieni nr. 35C, într-o zonă linistită, ferită de zgomotul provocat de traficul intens al oraşului.

Grădiniţa are o capacitate instituţionala de 80 de locuri, funcționează cu 6 grupe de copii cu vârste cuprinse între 1 si 10 luni – 6 ani, având un program zilnic de la 7:30-17:00 sau 7:30-18:00, împărţit pe pachete educaţionale distincte cu respectarea curriculum-ului preşcolar.

 

Elite Kids

 

Personalul de predare, îngrijire şi supraveghere este unul calificat cu studii de specialitate în domeniul practicat.

Instituția este utilată conform normelor în vigoare, cu un desingn personalizat respectând standardele de autorizare/ acreditare ce se impun,  beneficiază de bloc alimentar propriu, sală de masă, cabinet medical, spălătorie, bibliotecă, cabinet de consiliere psihopedagogică, sistem de supraveghere video atat în interior cât şi în exterior, spaţiu de jocă extern.

 

Elite Kids Elite Kids

 

Elite Kids a fost gândită în ideea de a veni în ajutorul părinților pentru îndrumarea și educarea celor mai frumoși ani din viața celor mici. Copiii vor fi îndrumați spre a-și dezvolta personalitatea prin multe activități interactive predate de personal de specialitate și a numeroaselor ateliere educaționale.

Pe lângă activitățile obligatorii din curriculum național, se oferă o gamă variată de activități de dezvoltare personală (limba engleză, limba franceză, muzică, tenis, înot, artă teatrală).

În cadrul unității Elite Kids, cei mici beneficiază de ateliere creative lunare, utile în modelarea personalității și stimularea creativității proprii.

 

Elite Kids Elite Kids

 

Mai multe informații legate de grădinița Elite Kids puteți afla pe site-ul https://elitekids.ro/ sau la numărul de 0742092191.

 

 

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Grădinița Elite Kids