Copil de 5 ani- în stare gravă! A dat foc unui bidon cu motorină şi ulei

de | 23.03.2023 11:37 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

Copil de 5 ani- în stare gravă! A dat foc unui bidon cu motorină şi ulei

Un copil de 5 ani a ajuns la spital, în stare gravă, după ce a suferit arsuri la nivelul feței. Micuțul a dat foc unui bidon cu motorină şi ulei.

Evenimentul nefericit a avut loc în localitatea Dochia din judeţul Neamţ, acolo unde minorul de 5 ani se juca în curtea casei. Mama copilului l-a lăsat nesupravegheat, în timp ce desfășura diverse activități casnice.

La un moment dat, copilul ar fi găsit bidonul cu motorină și ulei, căruia i-ar fi dat foc. Băiatul a suferit arsuri de gradele 1 și 2 la nivelul feței, potrivit echipajului medical al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Neamţ.

Acesta a fost transportat de urgență la Spitalul din Piatra Neamț, ulterior, fiind transferat la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii “Sfânta Maria” din Iaşi.

Oamenii legii au deschis o anchetă, în acest caz, pentru a afla cu exactitate în ce circumstanțe s-a produs incidentul nefericit. Totodată, au fost sesizați și reprezentanţii Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Neamţ.

Poliţiştii continuă cercetările cu privire la săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă, pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, subinspectorul Ramona Ciofu, conform Observatornews.ro.

Foto descriptiv Romania TV

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Doi jandarmi, răniți în misiune! Un glonț a trecut prin palma unuia dintre ei și a ajuns în abdomenul celuilalt

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: