Un copil de un an și cinci luni a murit, după ce a fost lovit cu mașina de un polițist

de | 02.11.2023 18:04 | Național, Eveniment

O tragedie de neimaginat s-a petrecut în această după-amiază, în Brăila.

Un copil de numai un an și cinci luni a sfârșit tragic, după ce a fost lovit de o maşină a Poliţiei.

Potrivit news.ro, tragedia a avut loc pe strada Călugăreni, în jurul orei 14:00, iar polițiștii au fost sesizați de eveniment prin apel la 112.

În urma apelului la fața locului s-au deplasat oamenii legii. Ajunși la locul accidentului, polițiștii rutieri au constatat că cele sesizate se confirmă, iar din verificările preliminare a reieșit faptul că, doi polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, care se aflau pe strada Călugăreni, în interes de serviciu, la plecarea de pe loc ar fi accidentat mortal copilul în vârstă de un an și cinci luni.

Astăzi, 2 noiembrie, în jurul orei 14,00, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe strada Călugăreni, din municipiul Brăila, ar fi avut loc un eveniment rutier. Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier s-au deplasat la faţa locului, din primele date rezultând faptul că doi poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale se aflau pe strada Călugăreni pentru efectuarea atribuţiilor de serviciu, iar la plecarea de pe loc, ar fi accidentat un copil, în vârstă de 1 an şi 5 luni. Din păcate manevrele de resuscitare nu au dat rezultate, decesul copilului fiind constatat de echipajul de pe ambulanţă”, a precizat IPJ Brăila.

La faţa locului a intervenit și un echipaj medical care a aplicat manevre de resuscitare, însă acestea nu au dat rezultat, decesul copilului fiind declarat de echipajul de pe ambulanţă.

Polițistul aflat la volan a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, în conformitate cu prevederile legale raportate la specificul particularităţii evenimentului”, adaugă IPJ Brăila.

sursă foto obiectivbr.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Cursă nebună pe străzile din Pitești: A fugit de polițiști, iar apoi și-a abandonat mașina

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Brăila