Cursă nebună pe străzile din Pitești: A fugit de polițiști, iar apoi și-a abandonat mașina

de | 02.11.2023 17:09 | Județean, Eveniment

Urmărire ca în filme pe străzile din Pitești. Un șofer de 21 de ani, din Drăganu, a fugit de polițiști, iar ulterior și-a abandonat mașina, vrând să scape de oamenii legii.

S-a întâmplat noaptea trecută, în jurul orei 23:30, după ce polițiștii din cadrul Secției Secției 3 Poliție Pitești l-au somat pe tânărul de 21 de ani să oprească autoturismul pe care îl conducea, pentru un control de rutină, în timp ce se deplasa pe strada Nicolae Dobrin din Pitești.

Însă, șoferul și-a continuat deplasarea.  Văzând că nu respectă semnalul lor, agenții au plecat în urmărirea lui și i-au găsit autoturismul abandonat și fără plăcuțele de înmatriculare, pe un teren viran din zona Bănănăi.

Ulterior, în zonă a fost depistat și tânărul șofer care a fost dus la sediul poliției.

Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool, Însă, în urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a unor substanțe psihoactive.

Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice de sânge și urină, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.”, transmite IPJ Argeș

Prin urmare, tânărul de 21 de ani, din Drăganu, s-a ales cu dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența unor substanțe psihoactive, iar permisul de conducere i-a fost reținut.

Foto descriptiv Playtech.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Argeș: Patru incendii de vegetație uscată, în ultimele 24 de ore!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești

Ultimele articole