anchetaonline.ro

Copil de 13 ani la volanul unei mașini! Tatăl său a fost cel care l-a încurajat!

de | 04.12.2022 20:44 | Știri, Eveniment, Național

Un minor de 13 ani din Alba a fost depistat la volanul unei mașini, după ce tatăl său i-a încredințat-o, precizează polițiștii din Albă, conform Digi24.

Acesta a fost prins în timp ce polițiștii acţionau pe raza localităţii Cărpiniş, poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Sebeş. Organele oficiale au efectuat semnal regulamentar de oprire însă băiatul nu a vrut să oprească, informează sursa citată,

Poliţiştii au urmărit autoturismul şi l-au oprit pe o stradă lăturalnică din localitate, iar la volanul acestuia au identificat un minor, în vârstă de 13 ani, din comuna Gârbova. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că autoturismul i-ar fi fost încredinţat tânărului, pentru a fi condus pe drumurile publice, de către tatăl său, în vârstă de 39 de ani”, scrie într-un comunicat al IPJ Alba, citat de Agerpres.

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

ACUM! Incendiu izbucnit la un autoturism în Pitești!

Citește articolele pe același subiecte:
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism an II, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare: