Minorul dispărut a fost găsit!

de | 15.06.2022 18:11 | Știri, Eveniment, Județean

Știre actualizată

Băiatul a fost găsit, iar din verificările efectuate până acum, de către polițiști, minorul nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Știre inițială

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Poiana Lacului au fost sesizați, astăzi, 15 iunie, în legătura cu dispariția unui copil. Cea care a făcut sesizarea este chiar mama băiatului în vîrstă de numai 16 ani. Băiatul se numește FURDUI MARIAN IONUȚ și a plecat voluntar de lângă atelajul cu care se deplasa împreună cu familia, în timp ce se aflau pe raza comunei Uda. Dispariția a avut loc în această după-amiaza, fără ca băiatul să mai revină. Băiatul nu este la prima dispariție.

copil disparut - Minorul dispărut a fost găsit!

Semnalmente: 1,70 m înălțime, aproximativ 50 de kg, constituție astenică, ten măsliniu, păr șaten, tuns scrurt, fără semne particulare;

Vestimentație: pulover de culoare negru cu roșu cu inscripția ,,VERSACE”, pantalon de culoare neagră, încălțăminte sport de culoare albă.

Persoanele care pot da relații despre cel în cauză sunt rugate să anunțe Serviciul Unic Apeluri de Urgență 112 sau să ia legătura cu Poliția Municipiului Pitești, la telefon 0248 607 009.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

A luat foc o bucătărie de vară în Ștefănești!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Poiana Lacului

Ultimele articole