Copil la volan, blocat în trafic de alți șoferi! A lovit 4 mașini

de | 04.04.2022 18:14 | Știri, Național

O adevărată tragedie putea avea loc, astăzi, pe șoselele din România, după ce un minor de 15 ani a furat o mașină și condus-o haotic pe străzile din Sibiu.

Potrivit presei din Sibiu, în cursa nebună, băiatul a lovit patru mașini. Cercetările arată că minorul ar fi furat autoturismul pe data de 2 aprilie, din Deva, pe care l-ar fi condus până la Sibiu. A lovit mai multe mașini pe Calea Cisnădiei și pe strada Anton Pann, după care a mers la plimbare prin oraș, precizează oradesibiu.ro.

Șoferii din trafic ar fi observat că este ceva în neregulă cu cel care se afla la volanul mașinii furate, având în vedere modul haotic în care conducea. În cele din urmă, și-au dat seama că este un copil la volan și l-au blocat în trafic. Polițiștii au fost anunțați despre acest eveniment.

La data de 3 aprilie a.c., în jurul orei 20,00, în municipiul Sibiu, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au fost solicitați să intervină pe Calea Dumbrăvii intersecție cu Bulevardul Mihai Viteazu, unde un șofer a fost blocat de către alți participanți la trafic.

La volanul autoturismului a fost identificat un tânăr în vârstă de 15 ani, din județul Hunedoara, iar în urma verificărilor efectuate cu privire la situația juridică a autoturismului a rezultat că acesta era reclamat ca sustras din data de 2 aprilie, de pe raza municipiului Deva, județul Hunedoara”, transmite Elena Welter, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

În urma verificării cu dispozitivele de depistare a alcoolului în aerul expirat și a substanțelor psihoactive, a reieșit că băiatul nu consumase nici alcool, nici droguri, înainte de a urca la volan.

În cauză, la nivelul Biroului Rutier Sibiu, s-au întocmit actele în vederea efectuării de cercetări penale privind săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis, urmând a fi stabilită situația de fapt cu privire la sustragerea autoturismului în cauză. Cercetările continuă sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu”, au adăugat polițiștii.


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

matei catalina disparuta - Copil la volan, blocat în trafic de alți șoferi! A lovit 4 mașini

       Minoră de 14 ani dispărută din Bascov! Apel al Poliției către cetățeni!


Foto oradesibiu.ro

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: