anchetaonline.ro

(VIDEO) Un copil din Mioveni a ajuns la spital după ce și-a amputat două degete

de | 29.03.2023 13:41 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Importante, Mioveni

Un copil din Mioveni a ajuns la spital după ce și-a amputat două degete

Incident șocant, în orașul Mioveni, acolo un copil de 12 ani și-a amputat două degete. Evenimentul a avut loc după ce băiețelul s-ar fi jucat cu o drujbă.

Potrivit reprezentanților ISU Argeș, pompierii de la Detașamentul Mioveni au intervenit în zona caselor din localitate, pentru preluarea copilului și transportarea, de urgență, la Spitalul de Pediatrie din Pitești.

Dramă pentru un copil de 12 ani din judetul Argeș. Singur acasă, a luat drujba cum vedea că face tatăl lui și a încercat să taie niște vreascuri. Motofierăstrăul i-a secționat, însă, doua degete de la o mână. A fost trimis de urgență la București.

Băiețelul de 12 ani a fost dus de urgență de la Mioveni la Spitalul de Pediatrie din Pitești cu un echipaj SMURD, după ce un vecin a sunat la 112 și a anunțat că cel mic și-a tăiat degetele.

Copilul era singur acasă și a vrut să taie câteva lemne. Drujba i-a sărit în mână și i-a sectionat două degete. La Spitalul de Pediatrie din Pitești a fost stabilizat și investigat și s-a luat decizia să fie trimis la un spital din Capitală.

Medicii spun că din păcate nu este posibilă o reconstrucție a mâinii, întrucât copilul a ajuns la spital practic fără falangele degetelor. El a rămas infirm pe viata.

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Noapte de foc pentru pompierii argeșeni! Două incendii de vegetație puternice

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: