anchetaonline.ro

O copilă de 13 ani a întreținut raporturi sexuale cu un bărbat de 58 de ani , în schimbul unor sume de bani!

de | 20.09.2023 20:45 | Știri, Eveniment

Un caz șocant a avut loc în Teleorman, acolo unde un bărbat în vârstă de 58 de ani ar fi oferit bani unei minore de 13 ani pentru a întreţine raporturi sexuale cu el.

La data de 19 septembrie a.c., politiştii din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Dobroteşti s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că un bărbat, de 58 de ani, din comuna Stejaru, judeţul Teleorman, ar fi întreţinut raporturi sexuale cu o minoră din aceeaşi localitate”, a informat, miercuri, IPJ teleorman.

Conform Digi24, fata ar fi întreţinut raporturi sexuale cu bărbatul în perioada decembrie 2022 – ianuarie 2023.

Faţă de bărbat a fost dispusă măsura reţinerii, acesta fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Teleorman, cercetările fiind continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Roşiori de Vede. La data de 20 septembrie a.c., bărbatul a fost prezentat instanţei de judecată, judecătorul de drepturi şi libertăţi dispunând arestarea preventivă pentru 30 de zile”, a mai transmis sursa citată, potrivit Digi24.

Individul a fost arestat.

 

Foto news.ro descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Notarul Burcea a dat în judecată Colegiul „Brătianu” pentru că i-a scăzut fiului său nota la purtare

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: