Copilă de 15 ani mituită să întrețină relații sexuale de un bărbat căsătorit!

de | 23.03.2023 21:37 | Eveniment, Național, Știri

O minoră de 15 ani a fost mituită să întrețină relații sexuale cu un bărbat căsătorit din județul Satu Mare, în schimbul unui telefon.

Conversația dintre cei doi a avut loc pe pe rețelele sociale, iar mama fetei a văzut tot. Bărbatul a fost dat pe mâna poliției, iar zilele trecute, acesta a fost trimis în judecată pentru, conform Digi24.

În mesajul trimis pe 18 august 2022, prin aplicația de mesagerie a unei rețele sociale, bărbatul căsătorit i-ar fi propus adolescentei, în vârstă de 15 ani atunci, să întrețină relații sexuale cu el, cu promisiunea că o va recompensa cu un telefon mobil.

Copila chiar le-a spus polițiștilor că, inițial, aceasta a acceptat oferta bărbatului, însă s-a răzgândit.

Cei doi s-au cunoscut în urmă cu câteva luni, în locuința unui prieten comun.

Acesta a fost identificat de oamenii legii și a fost trimis recent în judecată pentru racolarea minorilor în scopuri sexuale.

Foto descriptiv.

Foto Adevarul.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Tineri beți și fără permis – la volan pe drumurile din Argeș!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Satu Mare