Piteștean trimis în judecată după ce i-a distrus mașina unui bărbat!

de | 23.03.2023 22:33 | Știri, Eveniment, Pitești

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 3 Poliție Pitești au finalizat cercetările într-un dosar penal ce se află sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunilor de distrugere și amenințare.

Din cercetările efectuate de polițiști s-a constat că un bărbat, în vârstă de 46 de ani, din Pitești ar fi amenințat în cursul zilei de 3 martie, un alt bărbat și i-ar fi distrus mașina.

IPJ reamintește că în cursul zilei de 6 martie, după administrarea probatoriului, piteșteanul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, ulterior fiind dispusă cercetarea sub măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată.

 

Foto descriptiv.

Sursa Foto europafm.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Copilă de 15 ani mituită să întrețină relații sexuale de un bărbat căsătorit!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole