Copilaș de un an, ars pe chip și mâini! Un spray i-a explodat în față după ce a fost aruncat în foc

de | 08.03.2023 23:21 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

Copilaș de un an, ars pe chip și mâini! Un spray i-a explodat în față după ce a fost aruncat în foc

Clipe de groază pentru o familie din Vrancea, după ce miercuri, copilașul de un an al acesteia, a fost ars pe chip și mâini. Tragedia a avut loc după ce un spray aruncat accidental într-un foc i-a explodat micuțului în față. Acum, minorul se află internat în spital.

Miercuri, după ora 13:00, SAJ Vracea a primit solicitarea prin care erau informați că un copil de un an, din localitatea Șerbănești, a fost ars în urma unui incident nefericit. La adresa respectivă a ajuns un echipaj SAJ de urgență, care a găsit un băiețel de un an, conștient.

La solicitare s-a deplasat un echipaj SAJ de urgenţă tip B2 cu asistent medical şi a preluat un băieţel de un an, conştient, cu arsură termică în regiunea feţei şi a membrelor superioare, produsă prin explozia unui spray aruncat în foc, accidental”, a precizat purtătorul de cuvânt al SAJ Vrancea, Gabriela Moroş

Deocamdată, nu se știe exact în ce circumstanțe s-a produs incidentul. La fața locului au ajuns și polițiștii pentru a desfășura cercetări. În urma acestora, se va stabili cum a avut loc accidentul.

Copilul a fost preluat de echipajul medical, fiind stabilizat și transportat la spitalul Adjud. Ulterior, micuțul a fost redirecţionat la Unitatea de Primiri Urgenţe a SJU Focşani, potrivit Agerpres.

Foto descriptiv RepublikaNews

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Ați văzut-o? Femeie din Argeș, dispărută fără urmă

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: