TIR izbucnit în flăcări pe autostradă!

de | 09.03.2023 08:43 | Știri, Eveniment, Național

Traficul este restricționat, Incendiu în această dimineață de joi, pe Autostrada A3, după ce un TIR încărcat cu electrocasnice a fost cuprins de flăcări, conform Antena 3 CNN.

Traficul este restricționat.

În urma unui apel primit prin Dispeceratul Integrat pentru Apeluri de Urgență 112, pompierii mureșeni acționează în aceste momente pentru lichidarea unui incendiu produs la remorca unui autotren ce transporta mase plastice, pe autostrada A3, sensul de mers Luduș-Târgu Mureș.

La fața locului acționează pompierii Detașamentului Târnăveni și Punctului de Lucru Luduș cu 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă, împreună cu pompierii voluntari din cadrul SVSU Luduș și Iernut.

Ajunse la fața locului, echipajele au constatat faptul că incendiul se manifestă generalizat la nivelul remorcii autotrenului, fără alte pericole.

Se intervine pentru lichidare. Nu este necesară intervenția echipajelor medicale. Circulația este blocată pe A3, sensul de mers Luduș-Târgu Mureș. Intervenție în dinamică”, susține ISU Mureș.

Se pare că incendiul ar fi pornit de la n scurtcircuit la un aparat care conținea acumulatori.

Șoferul, un bărbat în vârstă de aproximativ 50 de ani, a observat focul la remorca tirului și a reușit să decupleze capul tractor în timp util.

 

Sursa Foto Antena 3 CNN

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Copilaș de un an, ars pe chip și mâini! Un spray i-a explodat în față după ce a fost aruncat în foc

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole