Copilul lovit de o mașină de poliție pe trecerea de pietoni. A ajuns la spital

de | 21.12.2023 21:37 | Național, Eveniment

Un grav accident rutier a avut loc, astăzi, 21 decembrie, pe raza județului Bistrița-Năsăud. Un copil de 12 ani a fost acroșat în plin de o mașină de poliție. În urma impactului, minorul a ajuns la spital pentru îngrijiri medicale.

Evenimentul a avut loc pe Drumul Naţional 17, în localitatea Şieu-Măgheruş. Copilul voia să traverseze strada, moment în care a fost lovit de o autospecială de poliție.

Astăzi, 21 decembrie, pe Drumul Naţional 17, în localitatea Şieu-Măgheruş a avut loc un accident rutier. Din primele date, o autospecială de poliţie din alt judeţ ar fi acroşat un minor, de 12 ani, din Şieu-Măgheruş care s-ar fi angajat în traversarea străzii. În urma accidentului, pietonul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, transmite Poliţia Bistriţa-Năsăud.

Autospeciala era condusă de un bărbat de 22 de ani, din Dej. El a fost testat de polițiștii Serviciului Rutier Bistriţa-Năsăud cu aparatele din dotare, rezultatele fiind negative în ambele cazuri.

A fost întocmit dosar penal, iar oamenii legii continuă cercetările pentru a stabili cauza şi împrejurările exacte în care a avut loc evenimentul.

Potrivit Agerpres, autospeciala se afla în misiune, iar accidentul ar fi avut loc pe trecerea pentru pietoni din apropierea şcolii.

Dimineaţa a fost un accident pe o trecere de pietoni, aici, în faţa şcolii. (…) Eu nu eram aici, doar ce am putut afla de la oamenii care erau în zonă când am ajuns. Ştiu că a fost lovit pe trecerea pentru pietoni de către o maşină care se deplasa cu semnalele acustice şi luminoase pornite”, a declarat edilul comunei Şieu-Măgheruş, Sorin Mititean, pentru AGERPRES

Foto descriptiv bistriteanul.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

CFR Călători a anunțat că abonamentele săptămânale și lunare vor fi emise doar în format digital

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole