Cortul partidului Dianei Șoșoacă, din centrul Piteștiului, a fost vandalizat!

de | 10.04.2024 16:30 | Din ediția tipărită, Pitești, Politic

În noaptea de 6 spre 7 aprilie, cortul SOS, partidul fondat de către senatoarea Diana Șoșoacă, amplasat în centrul Piteștiului, în Piața Primăriei, a fost vandalizat.

Duminică dimineață, pe la 9.00, când s-a dus colegul nostru care era delegat să stea la cort pentru strângerea de semnături, a observat că una dintre fețele cortului era efectiv sfâșiată. Am chemat Poliția, care a constatat vandalizarea și distrugerea cortului nostru. Am verificat să vedem dacă toate corturile au suferit distrugeri, însă cele ale vecinilor noștri, USR și AUR, erau intacte.”, ne-a declarat președintele organizației Argeș a SOS, avocatul Ingrid Alexandrescu. 

SOS sfisiat - Cortul partidului Dianei Șoșoacă, din centrul Piteștiului, a fost vandalizat!

Discutând cu colegii din țară, aceasta a aflat că nu doar cortul din Pitești a suferit pagube.

Am aflat că mai multe organizații SOS din alte județe ale țării au găsit corturile de campanie din zonele publice vandalizate. Acest fenomen a avut loc după ce s-au depus listele cu candidații la europarlamentare. Noi am solicitat să se ia imaginile de pe camerele video ale Primăriei Pitești, în cazul în care bate vreuna spre zona respectivă, ca să vedem dacă se poate identifica autorul. Ne dorim să luăm măsuri, de aceea am și făcut plângere la Secția 1 de Poliție, pentru că în ritmul ăsta ne așteptăm să nu mai găsim deloc cortul.”, a mai adăugat președinta SOS Argeș, Ingrid Alexandrescu. 

 

Sursă foto: ediția tipărită.

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Investiții de milioane de euro în infrastructura pentru educație a Piteștiului

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/sofia-paul/" target="_self">Sofia Paul</a>

Articol scris de Sofia Paul

Jurnalist cu peste 10 ani de experiență în presă pasionată de fotografie și călătorii.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Diana Șoșoacă

Ultimele articole