anchetaonline.ro

Consilierul USR Cosmin Ghiță critică oportunitatea investițiilor în sediul Primăriei Ștefănești!

de | 23.05.2022 22:33 | Ștefănești, Politic

Cosmin Ghiță, consilier județean si președintele USR Ștefănești, critică, într-un comunicat dat publicităţii, modul în care sunt cheltuiți, inoportun din punctul de vedere al domniei sale, banii în Primăria Ștefănești. Acesta reclamă atât investițiile care urmează a fi realizate, cât și modul în care au fost atribuite contractele.

Mai exact, conform lui Cosmin Ghiță, administrația locală a decis să investească 50.000 de euro în reabilitarea Primăriei: 27.000 de euro pentru realizarea unei săli de așteptare și spațiu de pază și încă 26.000 de euro pentru un studiu de fezabilitate, modernizarea gardului aceleiași instituții și proiectarea unui sistem de securitate.

Cosmin Ghiță: Cetățenii au alte nevoi!

Toate proiectele au fost atribuite direct, fără licitație, susţine consilierul judeţean

Cosmin Ghiță:  Toată această investiție de aproximativ 100.000 de euro în sediul Primăriei orașului Ștefănești și zonele adiacente, fie că vorbim de parcarea Centrului Cultural sau de gardul Primăriei, o consider total neinspirată și care mă face să îmi pun unele întrebări privind modul cum aceasta a fost împărțită în 5 contracte mai mici, în loc să se facă un singur proiect care să fie scos la licitație și să nu se atribuie direct unor firme care sunt fidele administrației locale actuale.

Totodată, Cosmin Ghiță are o altă perspectivă privind modul în care ar fi trebuit să fie utilizate fondurile orașului:

Toți acești bani se cheltuie, în timp ce 90% din drumurile de interes local au nevoie de reparații, unele dintre ele chiar de reabilitări capitale. De asemenea, tot mai mulți locuitori apostrofează Primăria pentru că nu realizează investiții în conducte noi de gaze, de lipsa sau de ineficiența actualului sistem de apă și canalizare sau pentru că în orașul nostru nu sunt deloc atrase fonduri europene. Dacă vor continua în direcția asta, ca banii locuitorilor să fie întrebuințați defectuos, cel mai probabil orașul nostru va rămâne intr-o subdezvoltare care trenează de ani de zile.”


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Filmare cu drona! Apucăm să vedem Autostrada Sibiu – Pitești! Un tronson e 70% gata!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/luana-alexandra-popescu/" target="_self">Luana Alexandra Popescu</a>

Articol scris de Luana Alexandra Popescu

Editor și autor de content media online, specializat în relații publice și jurnalism. Absolvent al Facultății de Jurnalism, cu master în Comunicare Audio Video SNSPA.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: