Cosmin Petrescu, președintele PNL Curtea de Argeș: Festivalul Filmului European va poposi în orașul regal

de | 27.04.2023 11:20 | Știri, Curtea de Argeș, Județean, Național, Politic

Cosmin Petrescu, președintele PNL Curtea de Argeș, anunță că anul acesta, între 18 și 20 mai, Festivalul Filmului European va poposi la Curtea de Argeș. Pentru prima oară, Institutul Cultural Român, cu sprijinul reprezentanței Comisiei Europene în România aduce în orașul regal Festivalul Filmului European, la Centrul de Cultură și Arte ”George Topîrceanu”.

“Sunt bucuros să vă anunț că anul acesta, între 18 și 20 mai, Festivalul Filmului European va poposi la Curtea de Argeș. Pentru prima oară, Institutul Cultural Român, cu sprijinul reprezentanței Comisiei Europene în România aduce în orașul regal Festivalul Filmului European, la Centrul de Cultură și Arte „George Topîrceanu”. Cea de-a 27-a ediție festivalului va debuta în capitala culturală a Europei, Timișoara, pe 9 mai, unde evenimentul va fi marcat printr-o gală, de Ziua Europei. Curtea de Argeș se află printre locațiile alese să găzduiască acest eveniment de excelență, un reper al cinematografiei europene. Astfel, între 18 și 20 mai vă invit la Casa de Cultură și Arte ”George Topîrceanu” să celebrăm arta și filmul european”, a declarat președintele PNL Curtea de Argeș, Cosmin Petrescu, potrivit informării primite.

Foto descriptiv.

Citiți, de asemernea, pe anchetaonline.ro:

Dănuț Bica: PNL propune reducerea TVA la 5% la anumite produse destinate copiilor

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: PNL

Ultimele articole