Cât costă mustul? S-a deschis „Toamna Piteșteană”!

de | 12.10.2023 15:01 | Pitești, Administrație

S-a deschis cea de-a 17-a ediție a festivalului ”Toamna piteșteană”. Timp de zece zile găsiți aici o varietate de produse, de la fructe și legume, până la must, brânzeturi, pastramă și alte produse de sezon. La must, de exemplu, prețul pe litru este de 12 lei.

Peste 150 de comercianți, majoritatea producători locali, sunt înscriși la târgul tradițional al produselor de toamnă, ce are loc până pe 22 octombrie. Vă reamintim că târgul de fructe și legume, completat cu secțiunile ce vor oferi produse apicole și zaharoase, conserve de sezon și must, este amenajat în Piața ”Vasile Milea”, iar în Piața Primăriei se desfășoară un alt eveniment așteptat de piteșteni, Street Food Festival. Dacă vreți să vă faceți cumpărăturile de aici ar fi bine să țineți cont și de prețuri, de exemplu tobă găsiți la 50 lei/kg, miere găsiți și la 16 lei borcanul mic, iar struguri la 6 lei/kg.

Sursă foto: Facebook Cristian Gentea Sursă foto: Facebook Cristian Gentea

”Suntem la a 17-a ediție a festivalului ”Toamna piteșteană” și mă bucur să văd că avem un număr mai mare de participanți față de anul trecut, majoritatea producători locali!

Timp de zece zile, așadar, vă invităm la cumpărături în centrul Piteștiului: fructe, legume, dar și must, brânzeturi și alte produse de sezon!

Atât pentru comercianți, cât și pentru piteștenii care vor vizita târgul tradițional, am căutat să amenajăm o platformă de desfacere care să ofere o experiență plăcută cumpărătorilor și oportunități de promovare și de creștere pentru producătorii locali.

Este foarte important sprijinul acordat celor care vin să desfacă marfă, care cresc animale și produc diverse preparate, care cultivă fructe sau legume! Prin evenimente cu piețe volante, ca „Toamna piteșteană”, fermierii – micii întreprinzători își prezintă calitatea și autenticitatea produselor!

Vă doresc zile cu spor: la vânzare – comercianților, la cumpărături – vizitatorilor!”, a scris Cristian Gentea pe pagina de Facebook.

Sursă foto: Facebook Cristian Gentea.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Pitești. Staționarea în intersecția Bd. Republicii cu strada C.A. Rosetti – interzisă!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Municipiului Pitești

Ultimele articole