Costești: Tânăr reținut de polițiști pentru înșelăciune

de | 27.06.2023 16:03 | Știri, Eveniment, Județean

Un tânăr de 24 de ani, din Costești, a fost reținut pentru 24 de ore, fiind acuzat de înșelăciune.

În acest caz, în cursul zilei de ieri, 26 iunie, polițiștii din cadrul Formațiunii Investigații Criminale Costești au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de înșelăciune în formă continuată, în urma cărora au reținut un bărbat.

Potrivit cercetărilor, în perioada octombrie 2022- aprilie 2023, tânărul ar fi postat diverse anunțuri pe internet, oferind prețuri atractive pentru achiziția de catalizatoare auto.

Ulterior, el se întâlnea cu potențialii clienți, cărora le demonta catalizatoarele de pe autoturisme și, sub pretextul expertizării acestora, pleca și revenea cu alte catalizatoare, motivând faptul că nu sunt calitative și nu le mai poate achiziționa.

Pentru administrarea de probatoriu, în cursul zilei de ieri, a avut loc o percheziție la domiciliul acestuia, în urma căreia, polițiștii au descoperit mai multe obiecte cu valoare probatorie, iar bărbatul în cauză a fost condus la sediul poliției.

După administrarea probatoriului, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de astăzi a fost prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

foto descriptiv stiridecluj.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Atenție, șoferi! Patru transporturi agabaritice în Argeș

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Costeşti

Ultimele articole