Argeș: A condus beat mort la 7 dimineața și a intrat într-o altă mașină în Bradu

de | 27.06.2023 16:30 | Știri, Eveniment, Județean

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Albota au fost sesizați, în cursul zilei de ieri, luni, 26 iunie, în jurul orei 07:30, prin S.N.U.A.U. 112, despre un accident rutier ce a avut loc în localitatea Bradu.

Aceștia s-au deplasat la fața locului, unde au constat că cele sesizate se confirmă.

Astfel, un accident rutier produs între două autoturisme a avut loc pe DJ 659, în localitatea Bradu. Evenimentul a avut loc între o mașină condusă de un bărbat de 32 de ani, din Costești și un autoturism, condus de un bărbat de 28 de ani, din Recea, eveniment rutier soldat doar cu pagube materiale.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, bărbatul de 32 de ani a fost sancționat contravențional, conform O.U.G. 195/2002, privind circulația pe drumurile publice, fiind aplicată și măsura complementară a reținerii permisului de conducere pentru o perioadă de 90 de zile.”, transmite IPJ.

Totodată, ambii șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, acesta indicând o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, în cazul bărbatului de 28 de ani, din Recea, fapt pentru care cel în cauză a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Acesta s-a ales cu dosar penal conform art. 336 din Codul Penal.

 

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Costești: Tânăr reținut de polițiști pentru înșelăciune

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole