Primarul de la Ștefănești, Nicolae Velcea: ”Vor fi amenajate și modernizate stațiile de autobuz”

de | 27.06.2023 15:52 | Știri, Administrație, Ștefănești

Pentru că din luna iulie transportul public metropolitan devine realitate și la Ștefănești, administrația locală a început, încă de săptămâna trecută, lucrările de amplasare a indicatoarelor de informare pentru stațiile de autobuz, amenajarea de alveole pentru oprirea în siguranță a autobuzelor și capetele de linie pentru stațiile de autobuz.

Sursă foto: Facebook Nicolae Velcea

”Stimați cetățeni,

Vă informăm că Primăria Orașului Ștefănești execută lucrări de amplasare mijloace de semnalizare rutieră în orașul Ștefănești, respectiv amplasarea indicatoarelor rutiere de informare pentru stațiile de autobuz, amenajarea de alveole pentru oprirea în siguranță a autobuzelor și capetele de linie pentru stațiile de autobuz.

Toate efectivele de lucru sunt mobilizate în teren.

În perioada următoare, vor fi amenajate și modernizate stațiile de autobuz și vă asigurăm pe această cale, că depunem toate eforturile pentru asigurarea serviciilor publice de transport metropolitan”, scria primarul Nicolae Velcea pe pagina de Facebook.

Sursă foto: Facebook Nicolae Velcea

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Primarul Nicolae Velcea: ”Transportul public metropolitan devine realitate și la Ștefănești, începând cu 1 iulie 2023!”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Ștefănești

Ultimele articole