Crama Marcea: „Ne pare rău să vă anunțăm ca nu ne vedem cu Firma, concertul este anulat”

de | 22.05.2024 19:02 | Județean, Lifestyle

La Crama Marcea pe 24 mai era așteptată trupa ”FiRMA”. Astfel însă concertul se anulează, anunță cei de la Marcea.

Crama Marcea
Pentru toți cei care își făcuseră planuri pentru o seară frumoasă la noi, vineri.
Ne pare rău să vă anunțăm ca nu ne vedem cu Firma, concertul este anulat, din motive independente de voința noastră.
Însă ne bucurăm să vă anunțăm ca The show must go on, asa ca vă introducem trupa ….. o trupa nouă și surprinzătoare, iar seara de vineri la Marcea va fi din nou o seară de neuitat.
Așa pregăteam anunțul, așteptând răspunsuri de la mai multe trupe. Din păcate nu am reușit să completăm punctele, a fost prea din scurt.”, este mesajul transmis pe pagina de Facebook de cei de la Crama Marcea. 
Cei de la Marcea vă așteaptă totuși vineri la distracție, la un vin bun și grătar. De muzică se va ocupa DJ Oly iar organizatorii vin și cu niște surprize Jam session.
Începând cu ora 17.00 sunteți așteptați la relaxare și nu uitați intrare este liberă
Crama Marcea
Disctracția continuă și sâmbătî și duminică:
Iar pentru o după-amiază relaxantă în mijlocul viei, un pahar de vin bun, un barbeque autentic sau o plimbare liniștită printre vii ne vedem sâmbătă între 13-22.00 și duminică între 13-19.00”.
la Crama Marcea

Nu uitați de evenimente următoare anunțate la Crama Marcea:

  • pe 7 iunie – ”The Groovy Bastards” – trupa care și-a făcut apariția în scena bucureșteană în 2015, aducând în prim-plan o energie contagioasă și o combinație eclectică de stiluri. Cu Ioana Vișinescu la voce, Andrei Bălașa la chitară, Masha Enache la bass și Theo Ionescu la tobe, aceștia au un sound atipic care poate fi încadrat în genul Fusion, îmbinând armonios elemente din Funk, Rock, Progressive, Jazz, R&B și Hip-hop.
  • pe 28 iunie – ”Om la lună” lansează primul cântec de pe viitorul album, vineri, 28 iunie, la Crama Marcea din Ștefănești, Argeș.
Sursă foto: Facebook Crama Marcea.
Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: crama Marcea | Jam | Marcea

Ultimele articole