CRBL după accidentul de motocicletă în care a fost implicat: „În acest moment, nu-mi este nimic clar”

de | 14.08.2023 23:50 | Știri, Județean, Lifestyle, Național

Piteșteanul CRBL a fost implicat la începutul lunii august într-un accident cu motocicleta, accident petrecut în Haţeg, judeţul Hunedoara.

Artistul a fost rănit în urma accidentului, după ce a încercat să depăşească o coloană de maşini. Acesta a intrat cu motocicleta pe contrasens, lovind o autoutilitară.

Rănit, CRBL a fost transportat la spital, iar poliţiştii au deschis o anchetă.

La data de 06 august 2023, ora 13:19, un bărbat în vârstă de 45 de ani, din orașul Pantelimon, județul Ilfov, în timp ce se deplasa cu o motocicletă pe strada Horea din orașul Hațeg, având direcția de mers Caransebeș spre Hațeg, la intersecția cu strada Dr. Victor Babeș, s-ar fi angajat în depășirea neregulamentară a unei coloane de mașini aflate în așteptare, încălcând marcajul longitudinal continuu intrând în coliziune cu o autoutilitară, condusă de către un bărbat în vârstă de 46 de ani, din municipiul Caransebeș, județul Caraș-Severin, care se deplasa în fața sa și care a efectuat manevra virajului la stânga pentru a pătrunde pe strada Victor Babeș.

 

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea conducătorului motocicletei, care a fost preluat și transportat de către un echipaj medical la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale”, au precizat la acel moment reprezentanții IPJ Hunedoara.

CRBL

De pe patul de spital CRBL a transmis un mesaj în mediul online în care și-a anunțat fanii că este bine și că își învață lecțiile.

În primul rând vreau să vă spun că sunt bine, mă recuperez și vreau să-i mulțumesc Bărbosului că are grijă de mine. Îmi învăț lecțiile, nu știu, lecții pe care poate trebuia să le învăț mai devreme. Dar le învăț acum, nicio problemă, cu un preț, că așa se întâmplă în viață”.

În prezent artistul s-a externat, este acasă și se recuperează.

Acesta a declarat pentru Cancan.ro că nu a fost chemat momentan la Poliție și nu știe ce se va întâmpla cu permisul său, dacă va rămâne sau nu pieton.

Sunt bine. Încă nu s-a soluționat dosarul cu Poliția, și de aceea nu pot da declarații. Încă se fac cercetări. În acest moment, nu-mi este nimic clar. Eu nu am dat nicio declarație, până acum, la poliție. Așteptăm”, a precizat CRBL în exclusivitate pentru Cancan.ro.

Totodată artistul a transmis că următorul său concert va avea loc în septembrie.

CRBL

CRBL pe numele său Eduard Mihail Andreianu s-a născcut în Pitești, la data de 30 iunie 1978.

Acesta este cântăreț, coregraf, dansator, actor, producător muzical și regizor și a devenit cunoscut în anul 2000 ca membru al trupei Simplu, cu care a lansat opt albume.

 

Foto: MyTex.ro și Cancan.ro

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

(VIDEO) Un argeșean și-a pierdut viața pe litoralul Mării Negre! Alte trei persoane s-au înecat azi!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: CRBL

Ultimele articole