anchetaonline.ro

Ionuţ-Dragoş Crînguş – noul preşedinte al Judecătoriei Piteşti

de | 18.08.2022 08:30 | Pitești, Administrație

Judecătoria Piteşti are un nou preşedinte, după ce săptămâna trecută Consiliul Superior al Magistraturii a anunţat rezultatele finale ale concursului pentru numirea în funcţii de conducere a judecătorilor. Ionuţ-Dragoş Crînguş va coordona, cel puţin trei ani de acum înainte, activitatea Judecătoriei Piteşti, adjudecându-şi funcţia de preşedinte cu media 8,55, fiind de altfel singurul candidat. Pentru susţinerea proiectului managerial, Dragoş Crînguş a fost notat de către comisia de evaluare cu 9,11, în vreme ce la testarea scrisă privind managementul, comunicarea şi resursele umane a primit nota 8.

Dragoş Crînguş – preşedinte de instanţă după doar cinci ani de magistratură

Este magistrat de doar câţiva ani, promovând examenul de capacitate organizat de Institutul Naţional al Magistraturii în 2016 şi fiind numit în funcţia de judecător prin decret prezidenţial la începutul anului 2017. Deşi este abia la început de carieră, are deja în portofoliu şi funcţia de preşedinte al Secţiei Civile a Judecătoriei Piteşti, fiind doctorand al Facultății de Drept din cadrul Universității de Vest din Timișoara. Soţia sa, Ana Maria Crînguş-Echert, este, de asemenea, magistrat la Judecătoria Piteşti.

Citiţi, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Dumitru Chirleșan a fost numit membru al Nuclearelectrica

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/nadia-ciochina/" target="_self">Nadia Ciochina</a>

Articol scris de Nadia Ciochina

Jurnalist de investigații și editor, cu 19 experiență în presă, autor și coordonator pentru numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare: