anchetaonline.ro

Dumitru Chirleșan a fost numit membru al Nuclearelectrica

de | 11.08.2022 17:08 | Știri, Administrație, După locație, După subiect, Importante, Județean, Național

Au fost făcute modificări în Consiliul de Administrație . Astfel, acționarii au decis să nu prelungească mandatele pentru Remus Vulpescu și Mihai Aniței, însă Teodor Chirica, Elena Popescu și Cosmin Ghiță au primit o reînnoire a mandatelor pentru 4 ani, potrivit Financial Intelligence.ro.

Mai mult, AGA a hotărât să îl numească pe rectorul Universității din Pitești, , membru provizoriu al Consiliului de Administrație, începând cu 10 august. Mandatul este pe o perioadă de 4 luni.

Mandatul lui George Sergiu Niculescu încetează la data de 29 august pentru o perioadă de 2 luni.

De asemenea, acționarii au decis revocarea lui din funcția de membru al Consiliului de Administrație, după ce acesta a încetat din viață.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

10 noi stații de reîncărcare pentru mașinile electrice, în Pitești

 

Citește articolele pe același subiecte: Dumitru Chirleșan | Nuclearelectrica | Șerban Valeca
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare: