Dumitru Chirleșan a fost numit membru al Nuclearelectrica

de | 11.08.2022 17:08 | Știri, Administrație, După locație, După subiect, Importante, Județean, Național

Au fost făcute modificări în Consiliul de Administrație Nuclearelectrica. Astfel, acționarii au decis să nu prelungească mandatele pentru Remus Vulpescu și Mihai Aniței, însă Teodor Chirica, Elena Popescu și Cosmin Ghiță au primit o reînnoire a mandatelor pentru 4 ani, potrivit Financial Intelligence.ro.

Mai mult, AGA a hotărât să îl numească pe rectorul Universității din Pitești, Dumitru Chirleșan, membru provizoriu al Consiliului de Administrație, începând cu 10 august. Mandatul este pe o perioadă de 4 luni.

Mandatul lui George Sergiu Niculescu încetează la data de 29 august pentru o perioadă de 2 luni.

De asemenea, acționarii au decis revocarea lui Șerban Valeca din funcția de membru al Consiliului de Administrație, după ce acesta a încetat din viață.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

10 noi stații de reîncărcare pentru mașinile electrice, în Pitești

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Dumitru Chirleșan | Nuclearelectrica | Șerban Valeca

Ultimele articole