Firmă din Argeș- amendată pentru furt de lemne

de | 11.08.2022 16:31 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean

Marți, 9 august, oamenii legii din cadrul Secției de Poliție Rurală Rucăr și specialiștii din cadrul Gărzii Forestiere Ploiești- Biroul Județean Argeș, au efectuat mai multe acțiuni pentru prevenirea și combaterea activităților ilegale în domeniul deținerii, prelucrării, transportului și comercializării de material lemnos.

În urma controalelor, polițiștii au descoperit nereguli la o societate comercială din localitatea Dragoslavele. Mai excat, în depozit, a fost găsită cantitatea de 2,98 mc de lemn rotund rășinoase, fără documente legale de proveniență.

Firma a primit o amendă în valoare de 5.000 de lei, potrivit legii privind contravențiile silvice. De asemenea, cantitatea de material lemnos a fost confiscată și predată reprezentanților ocololului silvic.

Mai mult, polițiștii au aflat că administratorul firmei ar fi expediat 1,580 mc de cherestea rășinoase și 2,08 mc lemn rotund pin, fără documente de proveniență. Prin urmare, acesta a primit și el o amendă de 5.000 de lei, iar lemnele, în valoare de aproximativ 1.800 de lei, au fost confiscate.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

NEWS! Criminalul de la Bascov e internat la Spitalul Penitenciar!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole