anchetaonline.ro

NOU! Criosaună în Argeș! Terapia prin frig – la Marcea Sport Ștefănești!

de | 21.04.2022 19:30 | Știri, Județean, Lifestyle

Cel mai nou complex de sport și spa din Argeș, Marcea Sport Ștefănești vine cu o noutate, criosauna, o terapie recomadată atât pentru menținerea în formă, slăbire, dar și pentru o stare generală de bine a întregului organism.

marcea criosauna

Beneficiile criosaunei:

Criosauna este o formă a terapiei prin frig, terapie ale cărei beneficii sunt cunoscute de sute de ani, fiind practicată prin comprese sau dușuri reci sau scufundări în căzi cu apă și gheață. Acum, în urma inoveției tehnologice, este mult mai simplu și mai plăcut de realizat această terapie prin frig.

Prin capsula dedicată acestei inovații se răcește pielea, cu ajutorul aerului rece, la temperaturi de până la minus 180 grade. O ședință de criosaună are o durată de doar 3 minute.

O sesiune de 30 de ședințe te pot ajuta să slăbești până la 10 kg. Însă dacă este suplimentată și cu sport, vei obține transformări uluitoare.

Criosauna aduce beneficii importante pentru recuperarea medicală, pentru eliminarea celulitei și a ridurilor, pentru slăbire, și nu numai. Criosauna este o terapie extrem de benefică pentru organism, conform studiilor care i-au demonstrat eficacitatea.

  • Este foarte recomandată și pentru sportivi. Ajută la creșterea rezistenței, dar și la recuperarea după efort. Ameliorează durerea, reduce inflamațiile și durerile musculare.

În timpul procedurilor de criosaună, organismul eliberează endorfine, cunoscute și ca ”hormonul fericirii”, care generează o stare de bine de durată.

Este o soluție rapidă și non-ivazivă pentru a obține o formă fizică armonioase, piele fină, întărirea sistemului imunitar și un tonus bun.

Program în perioada sărbătorilor de Paște

Marcea Sport are un pachet complet de relaxare și recreere: înot, saună, criosaună, jacuzzi, masaj, dar și teren amenajat pentru cei care doresc să practice fotbal, tenis de picior, tenis de câmp sau teqball.

În perioada sărbătorilor, Marcea Sport are următorul program de care puteți profita în aceste zile libere:

  • Vineri, 22 aprilie: 8:00 – 22:00
  • Sâmbătă, 23 aprilie: 8:00 – 16:00
  • Duminică, 24 aprilie: închis
  • Luni, 25 aprilie: 8:00 – 22:00

 

Pentru relații și detalii: 0723522993


Mai multe despre serviciile și oferta Marcea Sport:

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/adelina-moldoveanu/" target="_self">Adelina Moldoveanu</a>

Articol scris de Adelina Moldoveanu

Specialist în promovare, publicitate și comunicare, cu 14 ani de experiență în mass media și echipa Ancheta.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Marcea Sport