anchetaonline.ro

Cristian Gentea: 840.000 de euro pentru reabilitarea termică integrală a Școlii Gimnaziale Nicolae Bălcescu

de | 15.03.2023 12:34 | Știri, Economic, Județean, Național, Pitești

Primarul Piteștiului, Cristian Gentea, a venit cu o veste bună pentru piteșteni: Școala Gimnazială Nicolae Bălcescu din Nord intră în reabilitare termică pe fonduri nerambursabile.

Valoarea contractului de finanțare reprezintă 90% din valoarea cheltuielilor eligibile, municipalitatea urmând să cofinanțeze cu 10% investiția.

”Municipiul Pitești a obținut aproximativ 840 000 de euro pentru reabilitarea termică integrală a Școlii Gimnaziale Nicolae Bălcescu, fosta Școală Generală 6 din Nord! Am semnat, astăzi, 15 martie 2023, cu Administrația Fondului pentru Mediu, contractul de finanțare pentru proiectul privind creșterea eficienței energetice: ”Reabilitare termica Școala Gimnazială Nicolae Bălcescu în locația din strada Negru Vodă”. Școala va beneficia de anvelopare a clădirii, sistem nou de încălzire și apă caldă de consum, sisteme alternative de producere a energiei electrice/termice, modernizare a instalației de iluminat, sistem de management energetic integrat!”, a scris Cristian Gentea pe pagina de Facebook.

Sursă foto: Facebook CRistian Gentea

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Valoarea contractului este de 8,74 milioane lei. Gara regală din Curtea de Argeș, restaurată

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Municipiului Pitești