Cristian Gentea: ”Astăzi, îmi lansez oficial candidatura pentru un nou mandat ca primar al municipiului Piteşti!”

de | 20.04.2024 08:48 | Pitești, Politic

Primarul Piteștiului, Cristian Gentea, face astăzi o scurtă prezentare a principalelor obiective și reușite ale mandatului la conducerea administrației locale. Această prezentare vine în contextul în care astăzi Cristian Gentea își lansează oficial candidatura pentru un nou mandat ca primar al municipiului Pitești. 

Sursă foto: Facebook Cristian Gentea

”Astăzi, îmi lansez oficial candidatura pentru un nou mandat ca primar al municipiului Piteşti!

O fac așa cum mi-am dorit acum trei ani și jumătate: cu fruntea sus şi cu sufletul împăcat!

Am luptat fără încetare pentru Piteşti, pentru proiecte uriaşe de dezvoltare urbană şi am declanşat cel mai accelerat ritm de creştere din istoria municipiului nostru!

M-a ajutat Bunul Dumnezeu să am o echipă de oameni profesionişti şi ambiţioşi în administraţia pe care o conduc, o echipă care s-a mişcat neîncetat în direcţia atragerii de bani europeni şi a adaptării serviciilor publice la exigenţele cetăţenilor şi ale mele!

M-a ajutat să am o echipă de consilieri locali care (în ciuda tuturor exceselor politicianiste de peste ani) a reuşit în misiunea ei publică de a reprezenta interesele cetăţenilor.

Şi, mai presus de orice, m-a ajutat să vă am pe dumneavoastră: oamenii dintr-un oraş viu, cu aşteptări  bine conturate, cu atitudine civică şi disponibilitate permanentă la dialog constructiv.

Am bifat, aşadar, un prim mandat bazat pe piloni sănătoşi. Un mandat despre care nu vreau să vă vorbesc eu foarte mult. Las cifrele de mai jos să vorbească de la sine:

Bugetul Municipiului Pitești în anul 2024 – 1.089.932.000 lei;

Creștere a bugetului Municipiului Pitești: 115% față de anul 2021;2024 –  primul an în care cheltuielile de dezvoltare reprezintă 54% din total buget, respectiv 584.082.000 lei;

Venituri din fonduri nerambursabile: cu 465% mai mari față de anul 2021;Cheltuieli de dezvoltare (pentru investiții): cu 270 % mai mari față de anul 2021;

Investiții pentru învățământ: cu 722% mai mari față de anul 2021;

Investiții în servicii pentru cetățeni: cu 125% mai mari față de anul 2021.

Acesta este mandatul meu. Acesta a fost angajamentul meu.”, a transmis Cristian Gentea, pe pagina de Facebook.

Sursă foto: Facebook Cristian Gentea

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Cristian Gentea: Simfonia Lalelelor este o manifestare a unității noastre

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cristian Gentea | Primăria Municipiului Pitești