Cristian Gentea: Simfonia Lalelelor este o manifestare a unității noastre

de | 19.04.2024 18:37 | Lifestyle, Pitești

După o deschidere plină de momente memorabile, primul Piteștiului, Cristian Gentea, și-a făcut timp să transmită un mesaj cetățenilor, un mesaj de unitate și până la urmă de ”mândriei de a fi parte dintr-o comunitate care sărbătorește natura și frumusețea”.

Sursă foto: Facebook Cristian Gentea. Sursă foto: Facebook Cristian Gentea. Sursă foto: Facebook Cristian Gentea. universitatea poli si gentea - Cristian Gentea: Simfonia Lalelelor este o manifestare a unității noastre Sursă foto: Facebook Cristian Gentea.Sursă foto: Facebook Cristian Gentea.Sursă foto: Facebook Cristian Gentea.Sursă foto: Facebook Cristian Gentea.

”În fiecare primăvară, ne regăsim în inima orașului nostru drag, Orașul Lalelelor, pentru a sărbători nu doar frumusețea florilor care ne înconjoară, ci și valorile identitare care ne definesc ca locuitori ai acestui loc minunat.

Cu siguranță sunt subiectiv când spun tuturor că orașul meu este cel mai frumos și primitor din lume, știu că frumusețea lui este în inima și în ochii mei dar obiectiv, comparativ cu multe alte locuri, chiar este un oraș în care poți trăi frumos.

Simfonia Lalelelor reprezintă mai mult decât un simplu festival floral sau un simpozion științific.

Ea este o manifestare a unității noastre, a mândriei de a fi parte dintr-o comunitate care sărbătorește natura și frumusețea.

Prin fiecare petală colorată, ne scriem istoria noastră, tradițiile noastre și valorile pe care le împărtășim.

La mulți ani, Simfoniei Lalelelor!

Sărbătoare fericită piteștenilor!”, a fost mesajul transmis de Cristian Gentea pe pagina de Facebook.

Seria activităților pregătite de administrația locală continuă și puteți consulta programul acestui eveniment de tradiție aici.

Sursă foto: Facebook Cristian Gentea.

Citiți,  de asemenea, pe anchetaonline.ro:

(VIDEO) ,,Nebunie” în centrul Piteștiului! A început ,,Simfonia Lalelelor” 2024

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cristian Gentea | Primăria Municipiului Pitești