Cristian Gentea: Elevii LPS ”Viitorul” vor avea din această toamnă o bază pentru practică, antrenament și competiții

de | 11.03.2024 11:00 | Pitești, Administrație

Primarul Piteștiului anunță că elevii Liceului cu Program Sportiv ”Viitorul” vor avea, din această toamnă, o bază pentru practică, antrenament și competiții, adecvată profilului lor.

La sfârșitul anului trecut Cristian Gentea preciza că a făcut toate eforturile pentru cele mai bune condiții în cadrul unității de învățământ: autorizație ISU, atât pentru cantină, cât și pentru cămin; întreg liceul a fost dotat prin PNRR; baza sportivă de tip 2 avea aproape finalizată proiectarea și, imediat ce CNI finaliza licitația, urma a se începe construcția pentru sala de sport cu 180 de locuri (cea mai mare a unei unități de învățământ din Pitești). Iată că acum vine cu noutăți despre complexul de la liceu.

”Elevii Liceului cu Program Sportiv ”Viitorul”, din str. Nicolae Dobrin vor avea, din această toamnă, o bază pentru practică, antrenament și competiții, adecvată profilului lor!

Așa cum se vede, în șantierul liceului se lucrează!

Cu bani de la CNI – peste un milion și jumătate de lei – construim un complex cu teren multifuncțional pentru handbal, baschet, volei (cu marcaje conform regulamentelor federațiilor de profil), nocturnă, vestiare și spații verzi”, a scris Cristian Gentea pe pagina de Facebook.

Sursă foto: Facebook Cristian Gentea.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Important pentru comercianții care vor să participe. Termen limită pentru depunerea cererilor la ”Simfonia Lalelelor” 2024

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: LPS Viitorul