Cristian Gentea: ”Învățați din greu, explorați, consumați artă, trăiți experiențe noi, fiți deschiși la idei, fiți proactivi!”

de | 11.09.2023 13:27 | Pitești, Administrație

Primarul Piteștiului, Cristian Gentea, a transmis un mesaj elevilor, profesorilor și părinților, acum la începutul unui nou an școlar. Gentea i-a asigurt de sprijinul total, din partea municipalității, pentru actul educațional de calitate!

Sursă foto: Facebook Cristian Gentea.  Sursă foto: Facebook Cristian Gentea.  Sursă foto: Facebook Cristian Gentea.  Sursă foto: Facebook Cristian Gentea. 

”Deschiderea anului școlar este tradiția unui nou început, de fiecare dată!

Elevi, dascăli și părinți, retrăim momentul inaugural cu bucurie, emoție și nostalgie.

Dragi elevi, pentru toți școala este o etapă a vieții voastre, una de dezvoltare personală, plină de descoperiri, de care vă doresc să profitați la maximum!

Cei mici care trăiesc un moment memorabil pentru că încep o etapă nouă, elevii de gimnaziu, care experimentează cunoașterea, curiozitatea vie, ori liceeni care au bifat deja o parte semnificativă a parcursului lor în educație, sunt toți într-o călătorie continuă, pe drumul corect.

Învățați din greu, explorați, consumați artă, trăiți experiențe noi, fiți deschiși la idei, fiți proactivi!

Cu perseverență, muncă asiduă și curaj, veți realiza tot ce vă propuneți. Sunteți viitorul comunității noastre, iar noi avem încredere în voi.

Stimați profesori, puterea exemplului dumneavoastră este fundamentală.

Profesionalismul, rigoarea științifică, talentul pedagogic și comunicarea, știința de a înțelege vârste diferite, cu nevoi și idealuri niciodată aceleași, sunt toate calități și motive să vă mulțumim!

2023 și anii care urmează vor aduce provocări și oportunități într-o lume în permanentă schimbare! Gândirea critică, inteligența emoțională, creativitatea, vor fi competențele viitorului, pe care aveți misiunea să le cultivați tinerilor!

Oamenii educați vor fi puternici, pentru că pot face alegeri corecte.

În actul educației permanente, părinții sunt partenerii loiali, cei care sprijină și încurajează fiecare pas al copiilor în dezvoltare!

Aveți încredere deplină în inteligența lor, creditați cadrele didactice dar nu uitați că acasă se învață respectul, toleranța, responsabilitatea.

În numele municipalității vă asigur de sprijinul total pentru actul educațional de calitate!

Vă doresc tuturor, multă sănătate, putere de muncă, un an școlar foarte bun, cu rezultate deosebite!”, a transmis Cristian Gentea.

Sursă foto: Facebook Cristian Gentea.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Tinerii, prezenți la PITASO – Târgul de ONG-uri

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cristian Gentea