Radu Perianu: 430 de polițiști și jandarmi s-au asigurat că școlile din Argeș încep în liniște

de | 11.09.2023 13:30 | Județean, Administrație

Radu Perianu, prefectul județului Argeș  a anunțat faptul că pentru deschiderea noului an școlar, la nivelul județului Argeș, au fost mobilizați 430 de polițiști și jandarmi.

jandarmi - Radu Perianu: 430 de polițiști și jandarmi s-au asigurat că școlile din Argeș încep în liniște

Ofițeri și subofițeri de la mai multe structuri, Ordine și Siguranță Publică, Poliție Rutieră, Siguranță Școlară, s-au asigurat că școlile încep în liniște.”

politist45 778x420 1 - Radu Perianu: 430 de polițiști și jandarmi s-au asigurat că școlile din Argeș încep în liniște

Totodată, acesta a anunțat că a emis un Ordin de prefect pentru funcționare și în acest an școlar a Comisiei mixte de control în unități școlare precum și a celor tip creșă, afterschool. Acesta este valabil până pe data de 21 iunie 2024.

Radu Perianu amintește că la nivelul Instituției Prefectului Argeș funcționează și Comisia de Siguranță Școlară iar un punct esențial în activitatea acestei comisii va fi și în acest an școlar – prevenirea consumului de substanțe interzise.

Au fost acțiuni și anul trecut, le vom intensifica anul acesta. Îmi doresc mult ca elevii să poată discuta deschis, să poată fi educați și îndrumați să știe să refuze dacă li se oferă.”

Prefectul a transmis de asemenea și un mesaj adresat elevilor la început de an școlar.

Mesajul meu pentru elevi, la început de an școlar, este ca ei să spună un “NU” categoric unor tentanții atât de periculoase, ce le-ar putea schimba cursul vieții, evident, într-unul negativ.”

 

Foto: Facebook Radu Perianu

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

191 de bilete noi de tratament balnear repartizate pensionarilor argeșeni

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Radu Perianu

Ultimele articole