anchetaonline.ro

191 de bilete noi de tratament balnear repartizate pensionarilor argeșeni

de | 11.09.2023 12:30 | Jude╚Ťean, Administra╚Ťie

  • Bilete noi de tratament!

Casa jude╚Ťean─â de Pensii Arge╚Ö anun╚Ť─â faptul c─â pentru seria cu num─ârul 14 din acest an, cu date de plecare in perioada 27 ÔÇô 30 septembrie 2023, au fost repartizate un numar de 191 de bilete de tratament balnear.

Biletele sunt valabile ├«n urm─âtoarele sta╚Ťiuni: 1 Mai, Amara, Bala, Buzia╚Ö, C─âciulata, C─âlimane╚Öti, Covasna, Eforie Nord, Felix, Govora, Herculane, Moneasa, Neptun, Ol─âne╚Öti, Pucioasa, Saturn, Sl─ânic Prahova, Sl─ânic Moldova, Techirghiol ╚Öi Vatra Dornei.

Repartitia poate fi consultată de asemenea si pe site-ul institutiei www.cjparges.ro

casa de pensii Argeș bilete

Reprezentan╚Ťii Casei de Pensii mai precizeaz─â c─â au r─âmas bilete pentru care nu au fost solicitari ├«n sta╚Ťiunile:

  • Buzia╚Ö ÔÇô 1 bilet,
  • Moneasa ÔÇô 2 bilete,
  • Pucioasa ÔÇô 1 bilet.

De precizat c─â eliberarea biletelor se face p├ón─â ├«n data de┬á19 septembrie 2023,┬áconform planific─ârii care va fi anun╚Ťat─â telefonic fiec─ârui beneficiar.

Contribu╚Ťia individuala a unui bilet de tratament este de 50% din cuantumul brut al pensiei, inclusiv din pensia bruta acordata, dac─â beneficiaz─â de drepturi de pensie din alte sisteme neintegrate sistemului public de pensie.

Pensionarii care au ╚Öi calitatea de asigurat, vor contribui cu 50% din cuantumul brut total al drepturilor de pensie ╚Öi c├ó╚Ötigul brut de natur─â salarial─â care a constituit baza de calcul a contribu╚Ťiei┬á de asigur─âri sociale din luna anterioar─â celei ├«n care se face reparti╚Ťia.

Nu uita╚Ťi! Biletul de tratament se elibereaza personal titularului, pe baza actului de identitate.

Titularul  trebuie să aibă asupra lui cuponul lunii septembrie 2023 (original sau copie) și xerocopia biletului de trimitere de la medicul de familie.

În ceea ce privește plata contributiei individuale, aceasta se poate face numerar sau cu cardul la ghiseul bilete de tratament balnear.

 

Foto descriptiv

 


Citi╚Ťi, de asemenea, pe┬áanchetaonline.ro:

Evenimente noi anun╚Ťate de Centrul Cultural Pite╚Öti

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor ╚Öi autor de content media, cu experien╚Ť─â ├«n presa online, PR ╚Öi ├«n promovare social media. Absolvent al Facult─â╚Ťii de Jurnalism ╚Öi Comunicare.

Articole asem─ân─âtoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș