“Festivalul Țuicii” de la Coșești, o nouă ediție plină de culoare

de | 11.09.2023 12:02 | Rural, Politic

Sâmbătă și duminică, pe Valea Păcurarului din Coșești, într-un cadru natural de excepție, a avut loc o nouă ediție a popularului ”Festival al țuicii”, informează PSD Argeș. Un punct de atracție a fost parada ecvestră care a început din dreptul primăriei și a urmat drumul către Valea Păcurarului.

Sursă foto: Facebook PSD Argeș.

Organizatorii – primarul Nicolae Pană, Primăria și Consiliul Local Coșești – au reușit să facă și în acest an o manifestare care a adunat numeroși invitați care s-au bucurat de expoziții, degustări, puncte gastronomice foarte apreciate, dar și programe muzicale pentru toate vârstele și gusturile. “Festivalul Țuicii” de la Coșești a devenit o frumoasă tradiţie, atât pe plan local, cât şi naţional, continuând campania de recunoaştere a ţuicii drept băutură tradiţională românească, dar şi a celorlalte produse şi meşteşuguri tradiţionale specifice zonei.

Sursă foto: Facebook PSD Argeș. Sursă foto: Facebook PSD Argeș.

O numeroasă echipă a PSD Argeș a fost și de această dată alături de primarul Nicolae Pană și de oamenii locului. Au ajuns pe Valea Păcurarului deputatul Simona Bucura Oprescu – ministru al Muncii și Solidarității Sociale, Ion Mînzînă – președintele Consiliului Județean Argeș și al PSD Argeș, senatorii Cristina Stocheci și Ovidiu Puiu, deputații Pavelescu Nicolae, Nicolae Georgescu și Remus Mihalcea, subprefectul Ciprian Neculăescu, vicepreședinții Consiliului Județean Argeș Adrian Dumitru BUGHIU și Marius Nicolaescu, primarii Eugeniu Pătru – Pietroșani, Ion Gârleanu – Bogați, Cristian Hristu Dică – Vlădești, administratorul public al județului Cristi Puiu, administratorul public al orașului Mioveni Aurel Costache, consilierii județeni Ramona Nițoiu, Monalisa Ioniță, Nicoleta Nicolescu, Bogdan Bălan, Aurel Iacșa, Vasile Negoescu, Marilena Ionescu, viceprimarul comunei Stâlpeni, Mariana Machedon, consilieri locali din Mioveni, Coșești și Domnești, precum și secretarii tehnici Ghiorghe Vătășescu, Toma Nicodim, Augustin Tudoreci.

Sursă foto: Facebook PSD Argeș.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Ovidiu Puiu: La început de an școlar, le doresc elevilor, profesorilor și părinților să urce împreună pe culmile reușitei!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: PSD Argeș