Ovidiu Puiu: La început de an școlar, le doresc elevilor, profesorilor și părinților să urce împreună pe culmile reușitei!

de | 11.09.2023 11:35 | Pitești, Politic

Senatorul Ovidiu Puiu a participat astăzi, 11 septembrie la deschiderea anului școlar 2023-2024, la o serie de unități de învățământ preuniversitar din municipiul Pitești.
377253300 776214107846483 2295171249641255010 n - Ovidiu Puiu: La început de an școlar, le doresc elevilor, profesorilor și părinților să urce împreună pe culmile reușitei!
Am trăit emoția unui nou început pentru cei care mâine vor avea destinul țării în propriile mâini. Mi-am dat seama o dată în plus că școala și doar școala dă sens și continuitate valorilor noastre comune și trasează direcția spre care ne îndreptăm”, a transmis Ovidiu Puiu în mediul online. 
Ovidiu Puiu
Ovidiu Puiu este de părere că fiecare copil al acestei țări trebuie să aibă acces la educație de calitate, la profesori dedicați si la resurse de învățare adecvate.
Anul școlar începe sub semnul noilor Legi ale Educației, care-și propun să promoveze mai bine calitatea, echitatea, relevanța, incluziunea, egalitatea de șanse. Mai avem mult de lucru, sunt conștient de asta, atât din perspectiva reglementării, cât și din cea a punerii în practică.
Asigurarea dreptului fundamental la învățătură ne obligă pe toți să nu lăsăm niciun copil în urmă și să lucrăm împreună pentru binele generației de mâine. Fiecare copil al acestei țări trebuie să aibă acces la educație de calitate, la profesori dedicați si la resurse de învățare adecvate.
O comunitate, o țară, o națiune se clădesc pe respectul față de școală, de dascăli, de muncă.”
Ovidiu Puiu
Senatorul a transmis totodată și un mesaj de încurajare la început de an școlar, urând succes tuturor elevilor și profesorilor.
Îmi doresc să plecăm cu toții la drum în noul an școlar mai optimiști, mai uniți, mai îngăduitori unii cu alții! Și să nu uităm: ”Cum arată astăzi școala, va arăta mâine țara!” (Spiru Haret)
Mult succes in noul an școlar!”,a adăugat senatorul pe pagina de Facebook. 
Ovidiu Puiu
Foto: Facebook Ovidiu Puiu

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Ovidiu Puiu | Pitești

Ultimele articole