Evenimente noi anunțate de Centrul Cultural Pitești

de | 11.09.2023 10:40 | Pitești, Cultură, Lifestyle

  • Evenimente noi la Pitești!

Centrul Cultural Pitești organizează, în perioada 11-15 septembrie 2023, noi evenimente cultural-educative și de dezvoltare personală.

Acestea pot fi urmărite online, pe pagina oficială de Facebook a instituției, și pe site-ul oficial (www.centrul-cultural-pitesti.ro), acțiuni la care publicul are acces în limita locurilor disponibile.
CC Pitești
Lista evenimentelor anunțate de Centrul Cultural Pitești :

LUNI

  • Dialogul cu tema „Literatura există în funcție de valoare”,  în cadrul proiectului cultural-educativ „Personalități Culturale Piteștene”, coordonat de scriitorul Jean Dumitrașcu, avându-l invitat pe prof. univ. dr. Nicolae Oprea, critic literar, președintele Uniunii Scriitorilor din România – Filiala Pitești, eveniment care va avea loc luni, 11 septembrie, de la ora 15:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
  • Dialogul cu tema „De ce Iisus Hristos?”, în cadrul proiectului cultural-educativ „Biografii de Excepție”, coordonat de muzeograful, scriitorul, dr. în istorie Octavian Dărmănescu, avându-l invitat pe părintele prof. univ. dr. Lucian Grigore, eveniment care se va desfășura luni, 11 septembrie, de la ora 16.00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
  • Prelegerea cu tema „Mâncare în mișcare: viața în tren”, în cadrul proiectului cultural-educativ „Istorie și Istorii cu Marin Toma”, coordonat de redactorul-șef al revistei-document „Restituiri Pitești”, dr. în istorie Marin Toma, eveniment care va avea loc online, pe pagina oficială de Facebook a Centrului Cultural Pitești, luni, 11 septembrie, de la ora 20:00.

MARȚI

  • Dialogul cu tema „Caricatura, un fel de RMN al spiritului”, în cadrul proiectului „La Vama Vremii”, coordonat de publicistul și scriitorul Nicolae Badiu, avându-l invitat pe Bogdan Willkrin Petry, grafician și ilustrator, eveniment care se va desfășura marți, 12 septembrie, de la ora 14:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
  • Dialogul cu tema „Bucuria de a dărui”, în cadrul proiectului „Medalion artistic cu Mariana Claudia Filipescu”, având-o invitată pe mezzosoprana Andra Bivol Costea, eveniment care va avea loc marți, 12 septembrie, de la ora 16:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
  • Recital de poezie cu tema „A venit, a venit toamna”, în cadrul proiectului „Suflet pe Rime și Nuanțe”, coordonat de poeta și artistul plastic Loreta Din, marți, 12 septembrie, de la ora 17:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

MIERCURI

  • Dezbaterea cu tema „Emoții pe hârtie”, susținută de Andreea Bisoi, coordonator curs de scris caligrafic, și de învățătoarea Cristina Tomacu de la Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” din Pitești, eveniment care va avea loc miercuri, 13 septembrie, de la ora 14:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
  • Dezbaterea cu tema „Culori în Versuri”, coordonată de artistul plastic MihaelaViorela Martin, având-o invitată pe Lidia Zadeh Petrescu, artist plastic, eveniment care va avea loc miercuri, 13 septembrie, de la ora 16:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

JOI

  • Prelegerea cu tema „Educația adolescenților pentru filosofie”, în cadrul proiectului sub genericul „Vaccin împotriva virusului manipulării”, coordonat de sociologul, scriitorul și jurnalisul George Smeoreanu, joi, 14 septembrie, de la ora 14:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.
  • Dialogul cu tema „Ziua Muntelui”, în cadrul proiectului sub genericul „Muntele ca o școală”, coordonat de poetul și profesorul de filosofie George Badea, avându-l invitat pe președintele Clubului de Drumeție si Ecologie Montană <Drumeție prin Carpați> , ing. Romulus Buncilă, eveniment care va avea loc joi, 14 septembrie, de la ora 15:00, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

 

Foto: Facebook Centrul Cultural Pitesti


Citiţi, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Expoziție. Satele-model Dioști și Antonești

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: