anchetaonline.ro

Cristian Gentea, primarul Piteștiului, i-a oferit o casă campioanei Florentina Ivănescu!

de | 05.08.2022 13:54 | Știri, Eveniment, Importante, Pitești

Primarul municipiului Pitești, Cristian Gentea, a luat ieri, 4 august, în cadrul ședinței Consiliului Local, decizia de a-i oferi o casă campioanei Florentina Ivănescu. Tânăra este multiplă campioană la judo și se pregătește, la mmentul actual, pentru Campionatul Mondial de Junior din Ecuardo, care va avea loc în perioada 10 – 14 august 2022.

Decizia a fost luată la cererea CSM Pitești deoarece familia fetei se află într-o situație dificilă. Mama ei beneficia de o locuință socială încă din 2014, însă în acest an, cererea i-a fost respinsă.

Federația Română de Judo îi mulțumește domnului Cristian Gentea, primarul municipiului Pitești, pentru sprijinul constant acordat judo-ului Argeșean!

Acțiunile domniei sale au asigurat mereu soliditatea bazei noastre de pregătire a viitorilor campioni ai României, îi suntem recunoscători și-i apreciem înțelepciunea și eficiența pe care le-a dovedit în sprijinirea sportului nostru!”, relatează Frjudo.ro.

Aseară, în ședința Consiliului Local Pitești, la solicitarea CSM Pitești, a fost aprobată repartizarea unei locuințe de serviciu pentru sportiva noastră Florentina Ivănescu, multiplă campioană națională, balcanică și vicecampioană europeană la judo, una dintre speranțele României la Jocurile Olimpice.

Am înțeles situația locativă grea prin care trece și am venit imediat în sprijinul ei. Mult succes, Florentina Ivănescu!”, a transmis primarul Cristian Gentea pe pagina sa de Facebook.

Tânăra Florentina Ivănescu este în clubul de judo CSM Pitești din anul 2010, iar de câțiva ani are rezultate deosebite: vicecampioană europeană de cadeți, multiplă campioană națională, campioană balcanică, medaliată cu aur la Grand Prix din Portugalia U23, locul 30 în lume, scrie prosport.ro.

Foto Jurnalul de Arges

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Două fete de 13 și 16 ani au murit pe loc într-un accident după ce s-au urcat într-o mașină condusă de un băiat de 16 ani!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cristian Gentea | CSM | Pitești