Două fete de 13 și 16 ani au murit pe loc într-un accident după ce s-au urcat într-o mașină condusă de un băiat de 16 ani!

de | 05.08.2022 13:21 | Știri

Un eveniment tragic s-a petrec noaptea trecută, când în urma unui accident rutier au murit două minore și alte trei persoane au fost rănite, în localitatea Cobadin din judeţul Constanţa, relatează Agerpres.

Autoturismul în care erau cele două tinere de 13, respectiv 16 ani, a fost condus de un tânăr de 16 ani. Acesta a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de un bărbat de 23 de ani, ambele fiind proiectate în alte două care erau parcate. În mașina minorului, pe lângă cele două fete care au decedat, se afla și un alt minor, în vârstă de 17 ani. Atât el, cât și șoferul, au avut nevoie de îngrijiri medicale.

 

Astăzi, în jurul orei 1,40, poliţiştii rutieri au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident rutier, pe DN 3, în localitatea Cobadin. Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că impactul s-a produs între două autoturisme, conduse de un minor de 16 ani, respectiv un bărbat, de 23 de ani. Din coliziune, ambele autoturisme au fost proiectate în alte două autoturisme parcate”, a anunţat IPJ Constanţa.

Tânărul de 23 de ani a suferit leziuni uşoare.

 

Sursa Foto Digi24

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Accident rutier în Ștefănești!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: