Cristian Gentea: Ștefănești și Moșoaia s-au alăturat ADI Transport Pitești!

de | 21.02.2023 13:30 | Știri, Administrație, Județean, Lifestyle, Pitești, Ștefănești

 

Primarul municipiului Pitești, Cristian Gentea a anunțat astăzi, 21 februarie faptul că, transportul metropolitan se extinde în 2023.

Transportul metropolitan se extinde în acest an, cu cinci linii care vor deservi orașul Ștefănești și două linii care vor lega Moșoaia de municipiu.

Gentea contracte adi

Astăzi, 21.02.2023, am semnat, în ședința Adunării Generale a Asociației de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public Pitești, alături de vicepreședintele Consiliului Județean, Marius Nicolaescu, și de primarii comunelor Bascov, Mărăcineni, Bradu și Oarja, aderarea la Asociație a noilor membri!, a precizat Cristian Gentea.

Edilul reamintește de asemenea că prețul unui abonament integrat, în zona metropolitană, pentru o lună, este de 80 de lei, iar prețul unei călătorii integrate pe bază de bilet este de 2,5 lei.

 

Foto: Facebook Cristian Gentea

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cristian Gentea

Ultimele articole