Accident rutier grav în Pitești! Un copil de 15 ani a fost spulberat de mașină

de | 21.02.2023 13:11 | Știri, Eveniment, Importante, Pitești

Update

Paramedicii SMURD au monitorizat și transportat la spital un băiat, în vârstă de aproximativ 15 ani, care a suferit un traumatism cranio cerebral și acuza dureri la membre.

Din verificările preliminare, efectuate de polițiștii Biroului Rutier Pitești, s-a stabilit că un minor de 15 ani, care s-a angajat în traversarea străzii, în împrejurări care urmează să fie stabilite din cercetări, a fost lovit de un autoturism condus de un bărbat de 48 de ani, din Pitești, care de deplasa pe str. Nicolae Dobrin, dinspre str. Războieni spre str. Smeurei.

În urma accidentului a rezultat rănirea minorului de 15 ani, care a fost preluat de un echipaj medical și transportat la spital.

Atât conducătorul auto cât și pietonul au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art.196 din Codul Penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier a avut loc.”, transmise IPJ Argeș.

Știre inițială

Un eveniment rutier s-a petrecut, în urmă cu doar câteva momente, pe strada Nicolae Dobrin, în municipiul Pitești.

Din primele informații transmise de către ISU Argeș, un pieton a fost lovit de un autoturism.

La fața locului se deplasează un echipaj SMURD de prim ajutor calificat. De asemenea, Polițiștii Biroului Rutier Pitești sunt la fața locului pentru cercetări.

 

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Accident tragic în faţa Palatului de Justiţie din Bucureşti! Un om a fost decapitat

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: