Doliu în lumea filmului! A murit un mare regizor!

de | 21.02.2023 13:03 | Știri, Eveniment, Național

S-a stins din viață un mare regizor francez. Este vorba despre Michel Deville, care a lucrat cu Brigitte Bardot, Catherine Deneuve și Michel Piccoli.

Acesta a decedat la 91 de ani, pe 16 februarie, dar a fost înmormântat ieri.

Michel Deville - Doliu în lumea filmului! A murit un mare regizor!

Sursa Foto IMDb

Anunţul a fost făcut de familie.

Am anunțat acum pentru că înainte am vrut să ne întâlnim în intimitatea familiei noastre, iar Michel ura ceremoniile”, a precizat soția și colaboratoarea sa Rosalinde Deville.

Michel Deville a murit de „bătrânețe”, conform soției sale, și a fost înmormântat în cimitirul din Boulogne-Billancourt, „orașul său”, în apropiere de Paris.

Bărbatul a obținut, în cariera sa, 16 premii internaționale. Printre cele mai importante se numără Scoica de Argint, la San Sebastián 1999, pentru Confesiunile doctorului Sachs. Iar în 1961 a participat la Festivalul Internațional de Film de la Mar del Plata, cu „Tonight or Never”, cu Anna Karina și Claude Rich în rolurile principale.

Foto descriptiv.

Sursa Foto urcusspreinviere.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Incredibil! O șoferiță beată criță a provocat un accident!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole