Cristian Gentea, viral pe TikTok! ”Sunt primarul Piteștiului, normal că mă ceartă soția că ajung târziu acasă”

de | 06.05.2024 13:17 | Pitești, Importante, Lifestyle

Și dacă vă imaginați că primarul Piteștiului este sobru, stă toată ziua cu nasul în documente, merge pe șantierele deschise în orașul nostru pentru a verifica stadiul lucrărilor, ei bine… ”normal că” în mare parte nu v-ați înșelat. Doar e primarul Piteștiului! Și totuși, iată că edilul Cristian Gentea are cont și pe TikTok.

Ba chiar am putea spune că la câte vizualizări a reușit să facă la unele filmulețe, mulți influenceri ar deveni invidioși. Dar, totuși să nu vă imaginați că edilul stă toată ziua pe TikTok și dă scroll. Ei, nu! Cel mai probabil, echipa acestuia de comunicare se ocupă de strategia de creștere a vizibilității primarului pe această platformă. Dar, este de apreciat, pe de-o parte deschiderea edilului către o astfel de strategie care, clar, îi permite să devină mai vizibil în rândul generației care folosește TikTok-ul, iar pe de altă parte inventivitatea echipei din spatele acestuia. Nouă ne rămâne să urmărim ce alte filmulețe va mai publica primarul.

Sursă foto: screenshot TikTok Cristian gentea

Și acum să vă dăm câteva date statistice: prima postare a fost făcută pe data de 22 aprilie anul acesta; până în acest moment primarul are peste 2.100 de urmăritori (în aproximativ două săptămâni); cea mai celebră postare a strâns peste 564.000 de vizualizări – este un filmuleț în care primarul Piteștiului face un test drive unui tânăr. În filmare edilul vorbește de mașina pe care o folosește, un Dacia Duster. De cealaltă parte, ultima postare are peste 248.000 de vizualizări în două zile și are potențial de creștere.

Iată ce spune Cristian Gentea în ultima postare: ”Sunt primarul Piteștiului, normal că mă ceartă soția că ajung târziu acasă.

Sunt primarul Piteștiului, normal că renovez școli și licee.

Sunt primarul Piteștiului, normal că fac cel mai modern stadion din România.”

A, și să nu uităm: atât pe Instagram, cât și pe TikTok îl găsiți căutând Cristian Gentea.

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cristian Gentea | Primăria Municipiului Pitești | TikTok

Ultimele articole