Crosul BEACTIVE 2023 încheie Săptămâna Europeană a Sportului, în Pitești!

de | 28.09.2023 19:39 | Pitești, Administrație

Sâmbătă, 30 septembrie, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Argeș organizează, în parteneriat cu Primăria Municipiului Pitești, evenimentul care marchează finalul Săptămânii Europene a Sportului 2023: Crosul BeActive. Competiția va începe la ora 10:00, de la Palatul Copiilor Pitești.

Alergarea, la care vor participa toți iubitorii de mișcare, indiferent de vârstă, se va desfășura pe traseul: START – ora 10:00: Palatul Copiilor Pitești – str. Trivale – intersecția cu str. Dumbravei – intersecția cu Bd. Republicii – str. Victoriei – SOSIRE în Piața Primăriei Pitești.

Sursă foto: Facebook Primăria Municipiului Pitești

Potrvit informării administrației locale din Pitești, traficul va fi închis, începând cu ora 09:45, pe acest traseu, circulația vehiculelor fiind oprită astfel:

  • spre str. Trivale;
  • dinspre str. Dumbravei;
  • dinspre Bd. Republicii;
  • dinspre str. Maternității;
  • dinspre str. Constantin Zărnescu.

Echipaje ale Poliției Locale vor fi prezente pentru a asigura orientarea corectă a participanților la trafic și la cros. Traficul va putea fi reluat după trecerea  alergătorilor și a ambulanței care va însoți ultimul alergător, în jurul orei 10:15. Premierea câștigătorilor va avea loc în Piața Primăriei, începând cu ora 11:00, în prezența reprezentanților municipalității, a sponsorilor și a organizatorilor evenimentului.

Sursă foto: Facebook Primari Municipiului Pitești.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

S-a deschis campania de informare a tinerilor din sistemul de protecție specială și a mamelor minore

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Municipiului Pitești