Crosul BeActive a încheiat Săptămâna Europeană a Sportului, la Pitești!

de | 02.10.2023 17:47 | Lifestyle, Pitești

În ultima zi din luna septembrie, peste 80 de piteșteni au participat la Crosul BeActive. Această acțiune a fost inclusă în cadrul manifestărilor sportive desfășurate în perioada 23-30 septembrie 2023 în cadrul Săptămânii Europene a Sportului.

Sursă foto: Facebook Primăria Municipiului Pitești. 

Sâmbătă, 30 septembrie, la Pitești, peste 80 de alergători au luat STARTUL în cadrul Crosului BEACTIVE, de la Palatul Copiilor Pitești, iar SOSIREA în Piața Primăriei a fost urmată de premierea câștigătorilor, diplomele și premiile fiind înmânate acestora de viceprimarul Gelu Tofan. Evenimentul face parte din proiectul inițiat de Agenția Națională pentru Sport, prin Direcţia Judeţeană pentru Sport Argeş, în parteneriat cu Consiliul Județean Argeș, Primăria Municipiului Pitești, Inspectoratul Școlar Județean Argeș, FC Argeș, Centrul Cultural Pitești, Asociația Județeană de Atletism Argeș, Asociația Județeană Sportul pentru Toți Argeș.

Sursă foto: Facebook Primăria Municipiului Pitești.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Pitești. Se introduce rețea de apă și canalizare în colonia ACH!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Municipiului Pitești